Rado pulksteņi

Rado pulkstenis, Rado rokas pulkstenis

Rado pulksteņi izceļas ar augstas kvalitātes materiāliem, īpaši keramikas pielietojumu pulksteņi ražošanā – keramika ir kompānijas firmas zīme, kuru ieviesa 1986. gadā. Rado izmantotā keramika spēj nodrošināt dažādus dizaina risinājumus, tā pieejama gan metāliskās, gan nemetāliskās krāsās, gan matētos, gan spīdīgos toņos. Rado keramika ir ļoti daudzveidīga. Rado pulksteņi un kompānija kopumā var lepoties ar 1962. gadā radīto nesaskrāpējamo pulksteni – Diastar 1.

Uzticams interneta veikals

220.lv interneta veikalsIepirkšanās ļoti daudziem ir lielisks brīvā laika pavadīšanas veids, kas nozīmē to, ka tiek apvienots patīkamais ar lietderīgo, turklāt, neizejot no mājām. Tehnoloģijas mūsdienās nodrošina veidus, kā ērti slēgt dažāda veida darījumus neatrodoties pat tiešā kontaktā ar cilvēku, jo viss notiek elektroniski. Sazvērestību teoriju piekritēji apgalvos, ka tas ir veids, kā kontrolēt visu cilvēci, bet saprātīgi domājošas personas apzinās, ka šādā veidā tiek ietaupīti ļoti daudz resursi abām pusē – laiks, nauda, enerģija un daudz kas cits, kas pēcāk tiek novirzīts citur, svarīgāku darbu izpildei. Lai iepirktos internetā, ir nepieciešami vien daži resursi – kredītkarte vai internetbanka un nojausma, ko vēlamies iegādāties.

Darbs zem spiediena

Darbs zem spiedienaNesen laikrastā izlasīju kādas augsto tehnoloģiju kompāni­jas vadītāja sleju, kurā viņš pavisam nopietni apgalvoja: «sāpju centru ietekmēšana» ir labs paņēmiens, kā motivēt cilvēkus gūt izcilus panāku­mus. Turklāt viņš to teica ne jau par strādniekiem pie konveijera, vien­kāršiem ierindniekiem armijā vai iesācējiem sportistiem.

Lētas biroja mēbeles

letas biroja mebelesNe tikai mājas, bet arī darbā, mēs vēlamies justies ērti un patīkami, lai darbi labāk raisītos un darba vieta nebūtu lielākais murgs, kurā jāpavada dienas lielākā daļa. Lielu lomu tajā spēlē ne tikai ieņemamais amats un veicamie darba uzdevumi, bet arī tas, kāda ir apkārtējā vide, kurā mēs uzturamies, kamēr esam darbā. Tīrība, kārtība, telpas apgaismojums un iekārtojums – šie ir tikai daži kritēriji, kas nosaka to, vai darbinieks jutīsies labi savā darba vietā un nebūs stresa pilns un nervozs vai nomākts. Diemžēl, ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē ir tādi darba devēji, kuri uzskata, ka ja darbs ir vajadzīgs, tad to darīs jebkādos apstākļos. Jā, ir cilvēki, kuri uz to parakstīsies un piekritīs, bet tad jājautā, vai darba devējs būs apmierināts ar padarīto darbu kvalitāti?