Jaunākās online vakances

vakancesDarbs ir tas, ko mēs spējam paveikt ar rokām un prātu, un darbs pasaulei sniedz objektivitāti. Darbu var nosaukt par tādu aktivitāti, ar kuras palīdzību mēs nodrošinām sev iztikas līdzekļus. Un darbs iet līdzi laikam – vai zināji, ka ekonomikas lejupslīdes laikā medmāsa ir viens no pieprasītākajiem amatiem? Uzzini, kas ir vakance un kā tiek izvērtēts, kuri kandidāti izsludinātajai vakancei būs vispiemērotākie.

Domājiet mazos mērogos

CipariSociālisms ir efektīvs – tā deviņdesmitajos gados ASAP rakstīja vadības guru Toms Pīterss. Jums nāk smiekli? Labi, jums daļēji ir taisnība. Sociālisms ir efek­tīvs, bet tikai ļoti mazos daudzumos. Tas nav samērīgs. To pašu var teikt par uzņēmumu komandām. Iedomājieties tipiskas si­tuācijas: izpēti, jaunas preces, mār­ketinga vai tirdzniecības kampaņas izstrādi.

Oriģinālas smaržas gan sievietēm, gan vīriešiem interneta veikalos


parfumexpress.lv smaržas internetā dolce gabbana
Laiks, kad vajadzēja uztraukties par to, ka interneta veikalos būtu nopērkamas tikai un vienīgi nekvalitatīvas preces, kas varētu tikt uzskatītas pat par pakaļdarinājumiem, pavisam noteikti ir beidzies un tā tam būs būt uz visiem laikiem. Atklāti sakot, interneta veikalos pat ir iespējams atrast daudz vairāk oriģinālu kā parastajos veikalos, turklāt piedāvāto preču klāsts ir ievērojami lielāks, nemaz nerunāsim par to, ka ir iespējams iegādāties tādas preces, kādas nemaz citur nav atrodamas. Tas bieži vien ir attiecināms uz apģērbiem, jo interneta veikali piedāvā kolekcijas, kādas parasto veikalu plauktus sasniegs vai nu krietni vēlāk, vai nesasniegs vispār. To var attiecināt arī uz smaržām, kas nopērkamas interneta parfimērijas veikalos.

Magnāts pasaules virsotnē

the mountainsViņš, iespējams, ir bagātā­kais cilvēks vienā no pa­saules mazākajām, ne­attīstītākajām valstīm, un tas nav nekāds brī­nums. Butāna, sīciņā Himalaju karaliste, kas ilgu laiku bija pasaulei slēg­ta, tagad ir pieejama uzņēmējdarbī­bai, un Dašo Topgjals Dorži ir meties iekšā gandrīz visos tirgos. Viņa ģime­nei piederošā Tashi Group darbojas viesnīcu, banku un celtniecības biz­nesā, brūvē alu un pilda pudelēs kokakolu. TashiCell ir viens no diviem pakalpojuma nodrošinātājiem vienā no pēdējām valstīm, kurā tika atļauti mobilie sakari.

SMS kredīti no 18 gadiem – Vai tiešām?

kredīts-telefonā

    Lai arī ir daudz un dažādas informācijas, ka pārsvarā SMS kredītu izsniedz no 20 gadu vecuma, tomēr ir iespējams atrast dažus aizdevējus, kuri ir pazeminājuši savus nosacījumus par vecuma ierobežojumu un piedāvā jauniešiem vecumā no 18 gadiem arī saņemt SMS kredītu. Ja esi atbildīgs jaunietis un zini, ka līdzekļi ir ļoti nepieciešami un esi izvērtējis savas iespējas tās atdot, tad ir jābūt iespējai arī šādai personai saņemt SMS kredītu.

Datortehnikas iegāde internetā.

dators un monitors

Datortehnika ir ļoti plašs jēdziens – te ietilpst tādi gadžeti un ierīces, kuras gan pazīstam pamatā, gan par kurām dzirdam pirmo reizi. Atzīšu – biju portatīvā datora īpašnieks jau vairākus gadus, kad uzzināju – pastāv tāda ierīce, kā dzesēšanas paliktnis portatīvajam datoram. Arī nopietnu ārējo cieto disku iegādājos tikai tad, kad projekta ietvaros, pie kura strādāju, nācās pārvietot ļoti lielu datu daudzumu (arī izmēra ziņā), no viena datora uz otru. Toreiz iesākumā meklēju pie draugiem – varbūt kādam ir ārējais cietais disks, ko aizdot uz pāris dienām – galu galā, tikai dati jāpārnes uz datoru ar attiecīgo video apstrādes programmatūru. Sapratu, ka ļoti maz maniem paziņām un draugiem šāda ierīce vispār ir iegādāta. Un, ja ir, tā jau tā lielākoties aizņemta ar dažādu informāciju – lai datora atmiņā neglabātos tik daudz, tomēr visi dati, kurus zaudēt negribas. Izlēmu – tad jāpērk savs ārējais cietais disks.

Izbaudi jaunu televizora skatīšanās pieredzi ar 3D televizora piedāvātajām iespējām.

3d televizors

Ja esi izsmēlis parastā televizora iespējas, tad varbūt ir laiks pievērsties kaut kam jaunam, paspilgtinot ikdienu ar 3D televizora piedāvātajām iespējām. Tas ir lielisks veids, kā paspilgtināt draugu un ģimenes pasēdēšanu vakarus, kā arī iespēja baudīt filmas vienatnē pavisam citā redzējumā. Ja esi pieradis skatīties 3D filmas kinoteātrī, tad, iespējams, priecāsies šo unikālo iespēju izmantot arī savās mājās.

Digitālo mediju revolūciju

tehnologijasIr Emmy balvu pasniegšanas vakars Losandželosas Nokia Theatre, un bridi pirms šova sākuma prestižo televīzijas zvaigžņu pūlis grūstās aiz ku­lisēm. Konans O’Braiens un Robins Viljamss, Elisone Henigana un Džims Parsonss, Džons Hemms un Sāra Silvermena lūk, viņi visā godībā, spraucoties garām cits citam un vai­rākiem desmitiem citu slavenību šau­rajā gaitenī starp direktora kabinetu un aktieru atpūtas telpu. «Tas ir pret ugunsdrošības noteikumiem,» burkšķ Hemms, Mad Men siržu lauzējs, spie­žoties cauri burzmai.