Jaunā paaudze

information

Cilvēce gluži nemanot ir nonākusi pie trešās industriālās revolūcijas. Par pirmajiem diviem apvērsumiem rūpniecībā stāsts ir līdzīgs. 18. gadsimtā Anglijā mašīnas aizstāja cilvēkus tekstilfabrikās, bet sākumā tas neko īpaši neietekmē­ja. Taču nākamo simts gadu laikā pasaulē notika lielākas pārmaiņas nekā visā iepriekšējā gadu tūkstotī. Priekšnoteikumi otrajai rūpnieciska­jai revolūcijai radās 19. gadsimta vidū.

Virtuves mēbeles plašā izvēlē!

mājasaimniece

Ikkatra telpa mājās tomēr ir īpaša un vēlamies, lai katrā no tām arī mēs justos vienlīdz labi un ērti. Gan guļamistabai, gan viesistabai, gan arī virtuvei un vannas istabai ir jābūt tieši tādai, kādu vēlamies to redzēt, justies ērti un labi ikvienā no sava mājokļa telpām. Tomēr, ne vienmēr varam atļauties sekot labāko katalogu un modernāko dizaina iespēju risinājumiem. Un kurš teicis, ka noteikti vajag? Varam taču kļūt par lieliskiem sava mājokļa dizaineriem paši, izvēloties pieejamas cenas, lielisku kvalitāti un risinājumus, kas patiešām tīkami mums pašiem.

Smaržas internetā

lacoste smaržas

Smaržas ir lielisks papildinājums, kas ļauj izcelt savu personību un justies pašpārliecinātākam gan vīrietim, gan arī dāmai. Ir ļoti svarīgi izvēlēties tieši sev piemērotākās smaržas, jo tām ir jābūt sabalansētām ar pārējo veidolu. Tās nepieciešams pieskaņot savam raksturam, kā arī ģērbšanās stilam. Plašāko smaržu piedāvājumu meklē interneta veikalos, kur varēsi pieskaņot smaržas savam raksturam, izceļot to un padarot patīkamu arī apkārtējiem. Šeit smaržas vari iegādāties par ļoti patīkamām cenām, jo interneta veikals ne tikai neuzliek uzcenojumu, kā to parasti dara parastie veikali, bet papildus piedāvā arī dažādas akcijas, īpašos piedāvājumus, kā arī izpārdošanas, kuru laikā iespējams iegūt savā īpašumā mīļāko aromātu par ļoti patīkamām cenām.

Kas jāzina par zobu balināšanu?

zobu balināšanaDaba ne vienmēr mūs ir apveltījusi ar žilbinoši baltiem smaidiem, tomēr mūsdienu tehnoloģiskie risinājumi ļauj pie tāda tikt. Mūsu zobu krāsa ir atkarīga arī no tā, pie kādas rases piederam un kādos platuma grādos esam uzauguši. Noteikti esi pamanījis, ka tiem, kuri dzīvo tuvāk ziemeļiem, zobu krāsa ir dzeltenīgāka. Tomēr tā mūsdienās nav problēma, jo ikvienam no mums ir iespēja iegūt skaistu smaidu. Zobārstniecības klīnika “Adenta” Tev piedāvā iegūt Holivudas cienīgu smaidu, tomēr, protams, ir dažas lietas, kuras ir jāzina par zobu balināšanu.

Sapņu ritenis

velosipeds

Kādā saulainā pavasara dienā Tallinā, netālu no Ilemiste, no­tika čoperu īpašnieku tikšanās. Lieli, bārdaini visai draudīga izskata viri apbrīnoja cits cita motociklus, kad pie viņiem piestāja divi braši igauņi, kuru braucamie izskatījās gluži kā no multiplikācijas filmas. Tas bija Chop-e (elek­triskais transporta līdzeklis, kaut kas starp divriteni un motociklu) pirmais izmēģināju­ma brauciens.

Vienkārši spoži

metal

Automobiļu diski, mēbeļu furnitū­ra, apkures ierīces, santehnika… Novosibirskas uzņēmējs, saliecot pirkstus, uzskaita, kur var izman­tot aizsargājošo spoguļpārklājumu Unibrait. «Bet sākumā pēc pusgadu ilgiem pē­tījumiem mēs domājām, ka šī tehnoloģija nav dzīvotspējīga un izmantojama vienīgi dekoratī­viem mērķiem,» stāsta Dmitrijs Vasiļenko. Virzīt tirgū savu tehnoloģiju – virsmu pār­klāšanu ar metalizētu slāni (lētāks analogs klasiskajai hromēšanai) – kompānija Uni­brait sāka 2013. gada pavasarī.