Izglītība

eduaction

Mums visiem ir vajadzīgi cilvēki, kas sniedz atgriezenisko saiti. Vēl nesen 98% skolotāju saņēma novērtējumu vienā vārdā – apmierinoši. Ja viss, ko bridža treneris man jebkad teicis, būtu: tu esi apmierinošs, tad man nebūtu nekādu izredžu kļūt labākam. Mūsu skolotāji ir pelnījuši vairāk.» Tā savu desmit minūšu TED runu iesāka Bils Geitss.

Crediton.lv ātrais kredīts līdz 1000Eur!

sieviete ar naudu rokās

Ikdienā notiek daudz un dažādi notikumi, kuri var būt gan pozitīvi, gan negatīvi un noteikti viens no negatīvajiem notikumiem varētu būt situācija, kad rodas nelielas finanšu problēmas. Lai šīs problēmas risinātu nepieciešami lielāki vai mazāki naudas līdzekļi, bet, ja reiz esošā situācija ir problēma, tad tas nozīmē, ka nepieciešamie naudas līdzekļi nav pieejami. Tādēļ nepieciešams rīkoties un meklēt risinājumu. Protams viens risinājums būtu lūgt palīdzību vecākiem vai draugiem, bet tas ne vienmēr ir patīkams process. Lai izvairītos no neveiklās situācijas ir iespēja saņemt ātro kredītu un vienkārši un ērti atrisināt problēmu.

Kā atpazīt krīzi ?

krize

Droša pazīme, ka tuvojas krīze, ir kapitālās un mājokļu būv­niecības īpatsvara palielināšanās iekš­zemes kopproduktā. Cik tuvu kraham atrodas Krievijas tirgus? Nekustamā īpašuma krīzei Atēnās pirms 2300 gadu bija tādi paši iemes­li kā tagad – finanšu koncentrēšana baņķieru rokās (tolaik tie bija dievna­mi), korupcija kredītu sadalē un ekonomikas nosliece uz kapitālās celt­niecības pusi.

Dermatoloģija dzīves kvalitātei

dermatologija dzives kvalitatei

Cilvēka organismu sastāda ļoti sarežģīts un anatomiski smalks mehānisms, kura izzināšanai nepieciešami daudzi gadi kā medicīnas studentam un vēl vairāk – kā praktizējošam ārstam. Cilvēks, kurš nav saistīts ar medicīnu, bieži vien neapzinās veselības trauslumu un tās nozīmīgumu, jo ikdienā nesaskaras ar nopietnām problēmām. Ārsti rūpējas, lai sabiedrība tiktu informēta par nepieciešamiem veselības uzlabošanas pasākumiem, lai neattīstītos smagas saslimšanas, kas būtiski ietekmētu dzīves kvalitāti.