Ergonomiski biroja krēsli.

vīrietis biroja krēslā

Viena no ergonomikas definīcijām vēsta, ka tā ir cilvēka attiecības ar darbu, kur ergonomikas uzdevums ir darba procesa un darba vides piemērošana cilvēka psihiskajām un fiziskajām iespējām un vajadzībām, lai nodrošinātu tādus darba apstākļus, kas neizraisa draudus cilvēka veselībai, un ko ir iespējams viegli izpildīt.

Apotheka.lv īpašie piedāvājumu februārī klientu kartes īpašniekiem

apotheka_logoApotheka.lv interneta aptieka ik mēnesi iepriecina savus klientus ar īpašiem piedāvājumiem, kas palīdzēs stiprināt veselību un uzlabot pašsajūtu. Tomēr, ja šoreiz plāno iegādāties medikamentus aptiekas filiālē nevis internetā, ir labi zināt, kādus īpašos piedāvājumus Apotheka šomēnes ir sagādājusi tieši klientu kartes īpašniekiem. Tā kā februāris ir laiks, kad ļoti iespējams neviļus īpaši aizdomājamies par savu veselības stiprināšanu biežāk nekā, piemēram, gada siltākajos mēnešos, arī Apotheka ir izveidojusi īpaši pārdomātu piedāvājumu saviem klientiem.

Ķirurģiskas iejaukšanās alternatīva ir kavitācija

kavitācijaĶermenis ir mūsu vizītkarte. Ar ķermeņa palīdzību mēs varam izteikt savas domas, emocijas un vēlmes apkārtējiem cilvēkiem. Tas ļauj izpausties visām iekšējām sajūtām uz āru. Ne par velti pirmais iespaids veidojas pateicoties vizuālajam tēlam. Pirmais, kas tiek uztverts, ir tieši tas! Tam seko balss tembrs un tikai tad – dzirdētā informācija. Šajā rakstā vēlos aizskart sensitīvu tematu, par kuru sievietes mēdz klusēt, bet iekšēji pārdzīvot – tie ir tauki un celulīts. Es neesmu bijusi izņēmums – arī esmu cīnījusies par to, lai būtu apmierināta ar savu augumu.

Tavas mājas vizītkarte – lieliska ainavu arhitektūra!

ainavu arhitekturaAinavas neveido vien mākslinieki skaistās gleznās. Lai arī mākslas vēsture mani fascinē ne mazāk, ikdienas dzīvē māksla var likties visai nepraktiska un nenoderīga. Tomēr pastāv nozare, kurā iztēles lidojums, mākslinieka redzējums, kā arī matemātiskā precizitāte un praktiskums apvienojas vienā veselumā. Iespējams, tā ir vienīgā nozare, kas apvieno šos pretmetus – kur vienlīdz svarīgas kā labās, tā kreisās smadzeņu puslodes spējas. Ar šādu fantāziju realizēšanu dzīvē saistīta vesela zinātne – ainavu arhitektūra.

Kas ir zobu balināšana un atsauksmes par šo procedūru

zobu balinasana atsauksmes

Protams, ikvienam no mums reiz ir skaudis, ka uz ekrāna visiem ir krietni baltāki zob nekā vidējam garāmgājējam uz ielas un mums pašiem. Kādreiz šķita, ka balti zobi tiešām ir tikai kinozvaigžņu prieks, un ka tas parastam cilvēkam ir krietni par dārgu, tomēr laiki mainās un jaunās tehnoloģijas arī šo pakalpojumu padarījušas daudz pieejamāku un galvenais – veselīgāku!

Izturīgas un ērtas ragavas

bērni ragavās

Pašas populārākās un pieprasītākās ragavas pieejamas interneta veikalos. Šeit atradīsi izturīgas un stilīgas ragavas, lai varētu izbaudīt piedāvātos ziemas priekus. Slidināšanās no kalna ar ragavām ir viena no aktivitātēm, ko ziemā izbauda ikviens. Mazajiem tā ir iespēja izbaudīt āra aktivitātes, savukārt lielajiem iespēja atcerēties bērnību. Iegādājies ragavas interneta veikalā  par ļoti izdevīgām cenām.