Plašs bērnu attīstošo rotaļlietu klāsts

bērnu rotaļlietas attīstošāsBērnība noteikti nav iedomājama bez spēlēm un dažādām rotaļlietām. Tieši bērnība ir tas vecums, kurā iepazīstam pasauli, cilvēkus mums apkārt, mums rodas kaut kāda izpratne par to, ko nozīmē pasaule. Un tieši rotaļlietas ir tās, kuras veicina šo izpratni un palīdz mums izprast dažādas lietas, radot jūtas emocijas, vairojot izziņas procesus un dažādas iemaņas.

6 lietas, kuras nedrīkst likt mikroviļņu krāsnī

mikroviļņu krāsns ar griluMikroviļņu krāsnis ir viens no mūsdienu lieliskākajiem izgudrojumiem. Kad tās tikko parādījās, cilvēki bija sajūsmā. Viņi vēlējās visu gatavot tieši mikroviļņu krāsnī jeb “mikrenē”, kā to mēdz saukt sarunvalodā. Turklāt tagad taču ir pieejami tik daudz to veidi – mikroviļņu krāsnis ar grilu, atkausēšanas funkciju, utt. Tas ir saprotami, jo kurš gan nevēlas pagatavot ēdienu ātri un ērti!

Diemžēl, par spīti visām priekšrocībām, mikroviļņu tehnoloģijas eksperti jau sākotnēji atklāja, ka šīm krāsnīm piemīt arī savi trūkumi, un liela daļa no tiem saistās ar lietām, kuras nedrīkst likt mikroviļņu krāsnī. Aplūkosim, kuras tās ir!