Uzņēmums Electrolux iesaka efektīvāko veļas mazgāšanu, lai apģērbs izskatītos labi

electrolux veļas mašīnasVisiem ir noteikti mīļākie apģērba gabali, kurus esam gatavi novalkāt līdz pēdējam, bet negribam no tiek šķirties. Un ir tik žēl, ka mīļākās kleitas krāsa vairs nav tik koša, kā bija, vai, siltais un jaukais ziemas džemperis vairs pēc mazgāšanas nesilta tikpat labi, kā agrāk. Mums visiem ir drēbes, kuras patīk valkāt atkal un atkal un kurās jūtamies ļoti labi, katru reizi tās uzvelkot. Neatkarīgi no auduma, formas vai paša apģērba krāsas, pareiza aprūpe palīdzēs drēbēm izskatīties labi ilgāk. Un kas gan labāk spēj ieteikt mums parūpēties par mūsu mīļākajiem apģērba gabaliem, ja ne tie, kas ražo ierīces, kas gan tīra, gan saglabā mūsu apģērbu skaistu un patīkamu ilgāk?

Visi lasām uzrakstus uz apģērba „instrukciju” lapiņām, pirms liekam drēbes veļas mazgājamajā mašīnā un zinām, ka dažādiem audumiem nepieciešama dažāda aprūpe. Electrolux ražo veļas mašīnas – un pie tā, lai pircēji, kas iegādājušies Electrolux veļas mašīnu, varētu labāk parūpēties par savām drēbēm, neskaitāmi daudz speciālistu cenšas izdomāt un piedāvāt jaunajās veļas mašīnās arvien labākus režīmus. Tiek piedāvāti risinājumi zīda apģērbu aprūpei un vilnas apģērbu kopšanai un vēl neskaitāmi daudz dažādu funkciju veļas mašīnā, kas nodrošina ilgāku mūžu apģērbam. Electrolux jauno veļas mazgāšanas ierīču klāsts piedāvā speciālas programmas un novatoriskas funkcijas, kas gādā par to, lai audums saglabātu formu un krāsu vēl pēc daudzām mazgāšanas reizēm.

Tomēr, arī starp mazgāšanas reizēm par apģērbu ir jārūpējas – mīļākās drēbes noteikti tiks valkātas ļoti bieži, tādēļ ir svarīgi rūpēties par apģērbu pareizi. Tas nozīmē – glabāt savus mīļākos apģērbus vietā, kur tiem klāt netiek tieši saules stari, kuros krāsas izbalē. Un neglabāt drēbes pagrabā vai bēniņos, jo temperatūras galējības var krietni vien bojāt audumu. Pirms liekam skapī kādu apģērba gabalu uz ilgāku laiku – iztīrām to, lai pasargātu to no kodēm. Lai būtu drošāk, lietojiet lavandas maisiņus vai ciedru bumbiņas. Savukārt dabīgos audumus kā kokvilna un lins, jāglabā labi ventilējamā vietā. Veļas mašīna piedāvā lietot tvaika programmu, lai atsvaidzinātu un izgludinātu drēbes. Pareizs, audumam atbilstošs un labs mazgāšanas līdzeklis, nodrošina veļai labāko kopšanu.

Teju simts gadu garumā labākie veļas mazgāšanas speciālisti ir izvēlējušies Electrolux izstrādājumus, tostarp trešdaļa lielāko globālo viesnīcu ķēžu. Un tieši pircēju prasības ir mudinājušas ražotāju radīt jaunas inovācijas audumu aprūpes jomā, kas iekļautas arī mājsaimniecības ierīču klāstā.

Leave your comment