Džips ziemai, motocikls vasarai – mana izvēle

octa internetāDaži uzskata, ka, cilvēkiem pieaugot, viņu vēlmes un intereses pilnībā mainās, tomēr es tam nepiekrītu. Jau tad, kad biju pavisam mazs, zināju, ka man reiz piederēs kāds jaudīgs transporta līdzeklis. Kamēr vecāki bija darbā, lielu daļu sava laika es pavadīju, spēlējoties ar kaimiņu bērniem. Vienam no maniem draugiem – Kārlim, kurš dzīvoja blakus mājā, bija vecākais brālis Jānis. Viņam bija skaists, liels motocikls, ar kuru Jānis brauca ciemos pie meitenēm. Katru reizi, kad viņš cēli piebrauca pie savas mājas, es ar apbrīnu lūkojos uz jaudīgo spēkratu un tā spoži nopulētajām detaļām. Jā, tā laikam bija pirmā reize, kad apjautu to, ka man tiešām interesē motocikli. Sapratu, ka tad, kad izaugšu, arī vēlos sev tādu iegādāties.

Ceļam uz koptām pēdām nepieciešams ārstnieciskais pedikīrs

pedikīrsKā tas sākas…

Aizejot ciemos, Tu kautrējies novilkt zeķes, jo Tavi kāju nagi ir neglītā krāsā? Vai vēl vairāk – Tu kautrējies novilkt pat apavus, jo kājas svīst tik ļoti, ka uzreiz jāapmeklē duša?

Jogas nodarbības laikā Tu vienmēr mēģini savu paklājiņu klāt pašās beigās, lai neviens neredzētu Tavu biezo un nepievilcīgo ādu uz papēžiem?